logo

Перші тижні навчання

#повертаюся до навчання

Попри війну новий навчальний 2022-23 рік розпочався 1 вересня. Незважаючи на тривожність, проте з великою вірою в ЗСУ Угринівський ліцей працює у звичному режимі. До нашого розкладу додалися щоденні хвилини мовчання та новий маршрут – в укриття. Також відбулось засідання педреди, на якій обговорили всі організаційні моменти.

#тренувальна евакуація

У разі включення сигналу «Повітряна тривога» у нас новий алгоритм дій: всі учасники освітнього процесу знають як діяти та йдуть до укриття.

#освітнє середовище

Ігрові зони шкільного подвір’я кожного року – готово ✅. Кольори піднімають настрій учням, стимулюють до навчання та роблять перерви цікавими й рухливими.

#футбол

Турнір з футболу серед учнівської молоді. Організатор – Мельничук Андрій.

#посвята в першокласники

Випускники урочисто прийняли в шкільну родину першачків. Від випускників – мудрі поради і пам‘ятні значки, від НУШиків – обіцянки гарно вчитися. Також привітання прозвучали від директорки та представників ОМС, які доповнили навчальне обладнання 3D-принтерами.

#тиждень безпеки

Тиждень «Увага! Діти на дорозі». Головною метою є попередити, проінформувати і запобігти усім небезпекам на дорозі. Для нашого закладу це дуже актуально, оскільки біля нас знаходиться дорога державного значення.

#день крапки відзначали в початковій школі (кер.Н.А.Силюк). За допомогою доповненої реальності крапка ожила. Дуже важливий день, бо лише у нас є літера з двома крапками – літера «Ї». Вона стала символом спротиву. Той випадок, коли сила в крапці.

У #конкурсі «Будь активним заради миру» взяли участь учні ліцею (кер. Макар О.М.).

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3198848470369660&id=100007336148513

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3199503690304138&id=100007336148513

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *