logo

Дай миру, Боже, й збережи життя!

Підсумки тижня в Угринівський Ліцей📚

#флешмоб у понеділок у нашому Угринівському ліцеї відбувся флешмоб до Дня Миру! Учні початкових класів разом з Оксаною Макар допомогли втілити ідею!

В нашому ліцеї діти завжди проводять флеш-моби та акції! Ось до прикладу, флеш-моб « Мир в Україні» на благодійній ярмарці де діти збирати кошти для ЗСУ!

#марафон відкритих думок! Учні нашого ліцею ділилися думками та побажаннями на тему «Ми хочемо Миру»! Вдалося залучити ліцеїстів та зацікавити їх!

#шкільналінійка лінійку присвячену Дню Миру підготував 7-А клас та кл. кер. Семчук Х.С. Було надзвичайно цікаво оскільки семикласники підготували дуже цікаву історію про «Дівчинку з Хіросіми» яка вижила після скидання атомної бомби на м. Хіросіма.

#TAЕКВОН-ДО учням ліцею представляли такий вид спорту як:ТАЕКВОН-ДО! Ліцеїстам було дуже цікаво поглянути та послухати презинтацію про цей вид спорту!🥋

#НУШ початкова школа теж відзначала День Миру! Та провела цікаві заняття , на яких діти активно дали зрозуміти, що людям потрібен Мир! 4-А клас кл. керівник Галій Г.Я. «Нам мир потрібен – для здійснення мрій!». Та 3-А клас кл. керівник Пуш Н.М. «Україна бажає миру!»

#дайджест на всі свята та акції у нашому ліцеї присутній дайджест який допомагає ліцеїстам зрозуміти та побачити цікаві факти про те чи інше свято! Цього дня дайджест був присвячений Дню Миру! На ньому було показано символику миру та різні активітети на цю тему!!🌏

#ГПД 1 та 2 класи теж брали участь в активітетах до Дня Миру! Групова розмальовка : «Діти України за Мир на землі!» . Та виготовляли листівки «Голуб Миру»! вч. Яремко Л.В.

#булінг також цей тиждень був присвячений протидіям булінгу «Стоп! Булінг!». Відбулася зустріч з поліцейським офіцером громади Соловій Христиною та старшим інспектором ювенальної превенції відділення поліції №1 (м. Тисмениця) Долинською Лесею Василівною.

Далі буде…

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *